Közös segítségnyújtást szervez a KITE

A közös segítségnyújtás lehetőségét ajánlja a gazdáknak a KITE Zrt., hogy a háború elől Magyarországra érkező több ezer menekült számára támogatást nyújtsanak.

A KITE közleményében ecsetelte a háborús helyzetet, és a segítségnyújtás szükségességét, és bejelentette, hogy a vezetőségének döntése alapján saját lehetőségeit felhasználva minél szélesebb körben kíván a menekültek segítéségére lenni. Amellett, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat debreceni kirendeltségébe tartós élelmiszereket és higiéniai termékeket adtak át a rászorulók támogatására, kiszélesítik és átfogóbbá teszik a segítségnyújtás lehetőségeit.

Felajánlja partnereiknek és munkavállalóiknak is, akik számára nehézséget okozhat az adomány eljuttatása a segélyszervezetekhez, hogy saját logisztikai egységeikkel szállítja azt a rászorulókhoz. A hétköznapok folyamán fogadják a területi alközpontjaikban az adományokat, és azokat továbbítják a nádudvari központi raktárba, ahonnan közvetlenül a segélyszervezetekhez juttatják a termékeket.

Tartós, azonnal fogyasztható élelmiszereket; elsősorban női tisztálkodási, higiéniai szereket; baba- és kisgyermek-ápolási szereket, valamint tisztító- és fertőtlenítő szereket várnak. Kérik az adományozókat, hogy vízhatlan csomagolással lássák el az adományokat és az élelmiszereket, a tisztító, valamint a higiéniai és tisztálkodási szereket külön dobozba helyezzék el és címkézzék fel azokat.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink