Ügyelnek a gazdákra Bábolnai Gazdanapokon

2020 szeptember 1. – Idén immár a 33. alkalommal tartják meg a Bábolnai Gazdanapok. A szeptember 10. és 12. közötti esemény sok érdekességet tartogat az agrárium szereplői számára.

A Bábolnai Gazdanapok három évtizedes múltra tekint vissza, szervezői a Nemzeti Ménesbirtok és a Magyar Mezőgazdaság Kft. Szakmai programjai között megtalálható a kukorica-fajtabemutató, gyakorlati gépbemutató, szakiskolai nap, traktor-tesztvezetés, méhészeti bemutató és lovas programok is stb. A szervezők a látogatók és kiállítók biztonsága érdekében minden belépőjegyhez ingyenes maszkot biztosítanak, valamint a kiállítás területén kézfertőtlenítő állomásokat is elhelyeznek.
Az agrárium e kiemelkedő eseménye az AXIÁL Kft. számára a második mezőgazdasági kiállítás a januári AgrárgépShow-t követően, éppen ezért nagy gonddal állította össze palettáját, amelyet prezentálni fog a látogatók előtt. A standon megtekinthetők lesznek a CLAAS, Gehl, Hyundai, Fendt, Landini, Manitou, HORSCH, Framest, Supertino és Grégoire Besson újdonságai. Jelen lesz az Agritechnica kiállításon debütált, majd „Az Év Traktorjának” megválasztott hatodik generációs Fendt 942 Vario is. Az álló gépek mellett gépshow is lesz a Bábolnai Gazdanapok szántóföldi területén. Szeptember 10-én 14 és 16 óra, 11-én 10 és 12 óra, 14 és 16 óra, valamint 12-én 10 és 12 óra között. A gépshow-n az AXIÁL Kft. is megmutatja mit tudnak a forgalmazott gépei a gyakorlatban. Természetesen a gépek mellett a precíziós gazdálkodási csoport munkájával is megismerkedhetnek.

 

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink