Otthoni zöldségtermesztésre alkalmas készüléket fejlesztettek

Forrás: LG
Az LG legújabb készüléke segítségével bárki egész évben otthon termeszthet zöldségeket, fűszernövényeket, vagy akár virágokat is.

A teljesen önálló egységként megtervezett LG tiiunban két polc kapott helyet, amelyek külön-külön akár hat kombinált vetőmagcsomag és három különböző vetőmagkészlet tárolására is alkalmasak. Minden kombinált vetőmagcsomagon 10 lyuk van a magok csíráztatására, így a felhasználók problémamentesen és gyorsabban, mindössze négy-nyolc hét alatt nevelhetnek egyidejűleg több különféle saját termesztésű növényt, nagyrészt automatizált növénytermesztési folyamatban.

Az LG inverteres kompresszorára épülő időjárás-szabályozó rendszer a tiiun belső hőmérsékletének pontos beállításával biztosít optimális feltételeket az organikus növekedéshez. Automatikusan, a nap természetes ciklusát imitálva szabályozza a hőmérsékletet és a fényt, 24 óránként nyolcszor öntözi meg a növényeket, és folyamatosan ideális páratartalmú levegőt keringet, hogy a magvakból egészséges növények és gyönyörű virágok fejlődhessenek.

Az LG tiiun belső struktúráját úgy tervezték meg, hogy növelje a fotoszintézis hatékonyságát, azaz a készülékbe szerelt LED-fényforrás hatását, és így gyorsítsa a növekedési folyamatot. A légmentesen záródó, állandó belső hőmérsékletet biztosító, és egyben a káros rovarokat is távol tartó, átlátszó ajtón keresztül a felhasználók mindig szemmel kísérhetik növényeik fejlődését. Mobilalkalmazással pedig akár távolról is nyomon követhetik a teljes csírázási folyamatot, ellenőrizhetik vagy módosíthatják a beállításokat, és értesítést kaphatnak, ha a víztartályt újra kell tölteni.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink