Védje meg élelmiszereit a Schoeller Allibert innovatív újrahasznosítható csomagolásaival!

Forrás: schoellerallibert.com/hu
A gyümölcsök és zöldségek ellátási lánca módfelett igényes, és minden szakaszában megköveteli a csomagolástól, hogy megőrizze a kényes termények épségét és frissességét. A jó minőségű, gondosan megtervezett tárolók emellett segítenek megelőzni a felesleges hulladékot, növeli a vállalkozás jövedelmezőségét, valamint csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat. A Schoeller Allibert immár több, mint fél évszázada kínál innovatív és fenntartható csomagolásokat a mezőgazdasági logisztika számára.

Miért a Schoeller Allibert?

A visszaforgó műanyag csomagolásokat gyártó holland vállalat strapabíró és hosszú élettartamú újrafelhasználható és újrahasznosítható csomagolásokat gyárt, amelyek megfelelnek az élelmiszaripar által támasztott szigorú minőségi és higiéniai követelményeknek. Termékeik képesek ellenállni a mezőgazdasági szektor olykor rideg környezetének anélkül, hogy egy pillanatig is veszélyeztetné az ellátási lánc bármelyik szakaszát. A Schoeller Allibert plasztik ládák és konténerek egyaránt ideálisan használhatók a kertészettől kezdve a gyümölcslé szállításán át egészen a kényes szőlők tárolásáig.

Termékeik számtalan variációban megvásárolhatók, de újrahasznosítható műanyag láda bérlés is lehetséges, legyen a feladat betakarítás, tárolás, feldolgozás, forgalmazás vagy értékesítés. Kínálatukban megtalálhatók többek között merev raklapkonténerek különféle szabványos alapterületekkel, egymásba rakható és egymásra rakodható ládák, összecsukható kis- és nagyméretű konténerek, műanyag raklapok vagy IBC tartályok.

Miben előnyei vannak a Schoeller Allibert műanyag tárolók használatának?

A vállalat minőségi műanyagból készült tárolóedényei és ládái segítenek megvédeni a friss zöldségeket és gyümölcsöket a szállítás közbeni sérülésektől, a szennyeződésektől, valamint a különféle kártevőktől is, mint rovarok és rágcsálók. Az élelmiszereket ráadásul gyakran kell szélsőségesebb körülmények között (fagyasztott állapotban) tárolni és szállítani, és védeni kell a nagy melegtől, nedves időjárástól vagy magas páratartalomtól. Ezek ugyanis mind lágyulást, fonnyadást és hasonló minőségromlást eredményeznek a termékben.

A Schoeller Allibert plasztik csomagolásai egyedülálló, EFSA által jóváhagyott eljárással készülnek. Ez azt jelenti, hogy termékeiket életciklusuk végén 100%-ban újrahasznosítják, amely során vadonatúj csomagolások születnek meg. Ezen produktumok ismét tökéletesen alkalmasak az élelmiszerrel való érintkezésre – a vállalat kezdeményezése pedig nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy mind ügyfeleik, mind partnereik hatékony fenntarthatósági gyakorlatokat ültethessenek az élelmiszeripari ellátási lánc egyes fázisaiba.

Sponzorált tartalom

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink