A pihentető alvást segíti a kiegyensúlyozott emésztés

Forrás: Freepik
Az egyedi recept alapján, egyedi eljárással készült Herbaferm cseppek fogyasztásakor már az első néhány alkalom után érezhető a kedvező hatás.

A közérzet javulásának titka nem a csodában keresendő, hanem a Herbacseppben által helyreállított egészséges emésztés indítja be a szervezet regenerációs folyamatait. A cseppek hatásmechanizmusának lényege a mikrobiom egyensúly kialakítása, a rostemésztés és a bélmozgás segítése. Az egészséges emésztés helyreállítása pozitív hatással van szervezetünkre: elősegíti a szervezet regenerálódását, növeli az energiaszintet, javul a koncentráció és a stressztűrőképesség, valamint pihentetőbbé válik az alvást. Herbaferm természetes alapanyagokból készült. Hatásosságát a benne található gyógynövényeknek, a fermentációnak és a probiotikumoknak köszönheti.

Népbetegségek ellen

Napjaink jóléti társadalmában, amikor nem függünk a napszakoktól, évszakoktól, szervezetünk válogatás nélkül, korlátlan mennyiségben jut olyan táplálékokhoz, amik a múltban nehezen hozzáférhetőek voltak. Mára a napi bevitt tápanyagmennyiség jelentős hányadát ezek alkotják, aminek komoly ára van: az élelmiszeripar fejlődése tartósítószerek, állagjavítók és vegyszerek használatával jár, de megjelentek már a génmódosított élelmiszerek is. Népbetegséggé vált az elhízás, a cukorbaj, a funkcionális éhezés, a leterhelt bélrendszer pedig állandó emésztési problémákkal hívja fel magára a figyelmet.

A Herbaferm cseppben lévő gyógynövények hatóanyagai megnyugtatják az emésztőrendszert, élénkítik az emésztőnedvek termelését, elősegítik az apró sérülések regenerációját, enyhítik a gyulladásokat. Fogyasztásával az ételek könnyebben emészthetőek lesznek, a tápanyagok jobban felszívódnak, az elfogyasztott étel jobban hasznosul. A mikrobiom elkezdi újratelepíteni a bélrendszert, ezzel is hozzájárulva a rostok lebontásához a vastagbélben. Az emésztés javulása elősegíti a regenerációt. A széklet ürítése könnyűvé és kiszámíthatóvá válik, a felfúvódások csillapodnak, a hasmenés enyhül, elmúlik a farkasétvágy, kevesebb étel kell a jóllakottság érzéshez. Az emésztés javulása miatt az alvás pihentetőbb lesz.

A kiegyensúlyozott emésztés kedvező környezetet biztosít az egészséges, sokszínű bélflóra kialakulásához, amely újjáépítheti az immunrendszert, enyhítheti az allergiák, érzékenységek tüneteit. Ezzel egyidőben csökkenhet a levertség és fáradtságérzet, növekedhet viszont az energiaszint, a koncentrációkészség, a munkabírás, és szervezet stressztűrő képessége is. Az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésnek köszönhetően pedig kialakulhat az ideális testsúly.

A Herbaferm cseppet érdemes hosszútávon, legalább naponta kétszer fogyasztani egészen addig, amíg a vízből, táplálékból hiányzik a természetes, sokszínű élet. Reggel éhgyomorra és este étkezés után ajánlott bevinni 2-3 dl vízbe csepegtetve, testsúlyhoz és az egyéni ízléshez igazodva. Gyermekeknél 5-10 csepp, az aktív korosztálynál 12-15 csepp, míg idősebbeknél 8-15 csepp az ajánlott dózis. A személyes adag beállítását mindenkinek a saját ízléséhez érdemes igazítania. A vízbe cseppentett Herbaferm kivonat akkor éri el a legjobb hatást, ha már ízlelhetően azonosítani tudjuk gyógynövényes karakterét. Ez azért is fontos, mert az íz azonosítása során felkészítjük szervezetünket a bevitt gyógynövény-hatóanyagok befogadására.

A Herbaferm csepp alkohol- és cukormentes, tartósítószert nem tartalmaz, nincsen hőkezelve sem.

Mivel a Herbaferm csepp élő anyag, fogyasztás előtt alaposan fel kell rázni. Felbontás után érdemes hűtőszekrényben tárolni. Szavatossága három hónap. Az üvegcsében a mikroszervezetek életfolyamatai miatt előfordulhat üledék, opálosság, és felúszó agglomerátumok – az élet jellegzetes megnyilvánulásai. A Herbaferm csepp étrendkiegészítő, nem helyettesíti a tudatos táplálkozást, egészséges életmódot és a modern orvoslást.

Amennyiben szeretné, ezen a linken megrendelheti!

Vitaminokat és egyéb étrend-kiegészítő termékeket az alábbi linkről rendelhet >>

Támogatott tartalom

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink