Sikeres volt az idei AGROmashEXPO

A zord téli időjárás ellenére csaknem 46 ezer látogatója volt az idei AGROmashEXPO és Agrárgépshow szakkiállításoknak. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont teljes területén több mint 350 kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait Magyarország agráripari csúcsrendezvényén.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években növekedett az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, és a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Nem volt ez másképp idén sem.
A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe−java megjelent az AgrárgépShown. A látogatók ezúttal is széles áttekintést kaptak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról. A nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) és a 2019-es Termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is bemutatták újdonságaikat.
A visszajelzések alapján a kiállításon ezúttal is rengeteg üzlet köttetett, a forgalmazók és a látogatók is elégedettek voltak. Megfigyelhető volt az idei kiállításon, hogy a látogatók a korábbinál tudatosabban keresik fel a kiállítói standokat. Egyre többen érkeznek úgy, hogy pontosan tudják, mit szeretnének vásárolni, és a helyszínen már csak a döntéshez legszükségesebb információkat szerzik be.
A rendezvényt idén az eddigieknél is több konferencia, tájékoztató és workshop kísérte, amelyeken a gazdálkodók az ipar legaktuálisabb kérdéseire kaphattak válaszokat. Ezúttal is az AGROmashEXPO-n rendezte meg a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége a Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokságot, amelyen ezúttal 6 csapat mérte össze tudását, több mint 500 szurkoló jelenlétében.
Ahogy eddig, ezúttal is a kiállítással együtt rendezték meg park- és kertfenntartók, -művelők és műveltetők egyetlen hazai szakkiállítását, a MAGYAR KERT-et, amely még a tavaszi szezon előtt mutatta be a legújabb technológiákat, gépeket. A kiállítás tematikája a teljes szakágazatot lefedte: a látogatók megtalálhatták a kertek, parkok, kommunális zöld területek és technológiákat.
A SZŐLÉSZET és PINCÉSZET a szőlőművelés és borkészítés technológiájának egyetlen hazai szakkiállítása, amely egyedülálló bemutatkozási lehetőséget kínál az ágazat szereplőinek. A kiállítás tematikája a teljes gyártási folyamatot lefedi, sőt, ezúttal megjelentek a pálinkakészítéshez használható eszközök gyártásával, forgalmazásával foglalkozó cégek is.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink