Közelebb a partnerekhez

Immár 20-ra nőtt a KITE Zrt. alközpontjainak száma. 2018. december 7-én ünnepélyes keretek között, a cég vezetőinek és partnereinek körében nyílt meg a legújabb aszódi bázisa.

A KITE Zrt. neve nem újdonság Aszódon, ugyanis 2016-ban nyitotta meg kapuit az a telephely, amelynek fő profilja az alkatrész-szolgáltatás volt, elsősorban a KITE által forgalmazott gépekhez. Abból a célból jött létre a telephely, hogy a környéken dolgozó több mint 200 gazdálkodó számára elérhetővé tegye a KITE Zrt. alkatrészkínálatát. Ezt a térséget eddig a Dabasi Alközpontból látták el, ezért szükségét látták, hogy közelebb hozzák partnereikhez a szolgáltatásaikat.

Az aszódi telephely új helyre költözött, és bővült a szolgáltatásaik és termékeik köre. Ezzel együtt a rangja is megváltozott a KITE térségi bázisainak sorában, ugyanis a továbbiakban alközpontként funkcionál. Az új létesítményben az alkatrész- és gépkereskedelem, az agronómiai inputanyag-kiszolgálás, a terménykereskedelem, a szervizszolgáltatás és a precíziós gazdálkodási szaktanácsadás is elérhetővé válik. 15 kolléga látja majd el ezeket a feladatokat, így hat új kollégával bővül az eddigi létszám.

Az új aszódi kirendeltség teljes területe 1205 négyzetméter, melyből az iroda és a szociális helyiségek 130 négyzetméteren fekszenek, a raktárkapacitás 1075 négyzetméter, ami kiegészül egy bérelt külső műtrágyatárolóval.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink