Két nagy rendezvénnyel várja a tavaszt az agrárkamara

A téli, fővárosi mustra után két saját szervezésű nagy rendezvényével köszönti a tavaszt a kamara: április 26-28. Pápai Agrárexpó; Szántóföldi Napok Mezőfalva május 30-31.

A korábbi éveknek megfelelően újra megrendezik a nagy hagyományokkal bíró Pápai Agrárexot, és visszatér eredeti helyszínére a NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow. Pápa városában idén 23. alkalommal megrendezésre kerülő Agrárexpo április 26-28 között. Péntektől a jól bevált keretek között nyitja meg kapuit, hogy aztán a Nyugat-magyarországi Agrárfórummal folytatódjon a rendezvény. Míg Pápán a szakma elméleti részén van a fókusz, addig Mezőfalván újra a mozgógépes szántóföldi bemutató lesz a középpontban, amelyet május 30-31 között tartják. A szakmai érdeklődők és látogatók mind a két rendezvényen az agrárium legaktuálisabb kérdéseire kaphatják meg a naprakész és releváns választ, ráadásul első kézből.
Európa nagy és népszerű kiállításaihoz hasonlóan a legkorszerűbb mezőgazdasági gépek eszközök és technológiák fognak ezeken a rendezvényeken felvonulni. A bemutatásra kerülő szektorokat – mint a gépek, gépkapcsolatok, input anyagok, öntözéstechnika, precíziós eszközök és alkalmazásuk, növénytermesztési technológiák, kutatócégek, oktatási és pénzügyi intézetek, vetőmag fejlesztők, növényvédő-szerek és a kiegészítő iparágak – a legnagyobb és az innovációban élen járó vállalkozások fogják képviselni.
A kamara nem titkolt kettős célja a rendezvényekkel, hogy a lakosság körében népszerűsítse a mezőgazdaságot, az ágazat szereplőinek pedig biztosítani szeretné azokat az információkat, amelyek által sikeresen gazdálkodhatnak, munkájuk eredményeként gyarapodhatnak, ez által is erősítve a magyar vidéket.Kiváló felületek ezek arra, hogy a Kamara biztosítsa tagjai felkészültségét az aktuális piaci és környezeti kihívásokra, növelje versenyképességüket határainkon innen és túl. Ehhez szükséges tudásuk folyamatos fejlesztése, és a naprakész szakmai ismereteket biztosítása.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink