Indul az „Élelmiszeripari konferencia” rendezvénysorozat

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága 2018 utolsó negyedévében elindítja „Élelmiszeripari konferencia” elnevezésű rendezvénysorozatát. A konferencia célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, versenyképességük erősítése.
A NAK fontosnak tarja, hogy minél több élelmiszeripari tevékenységhez kapcsolódó területre kiterjedően tudjon jól hasznosítható információkat nyújtani tagjainak, így a rendezvényeket az iparági sajátosságok figyelembevételével szervezi meg.
Tematika:
• Csomagolásfejlesztés az élelmiszeriparban – Budapest, 2018. november 8.
• Vállalatirányítási új irányelvek – Budapest, 2018. november 20.
• Új marketing trendek – Budapest, 2018. december 4.
• Élelmiszerhigiénia- és biztonság közepes- és nagyvállalatoknak – Budapest, 2019. január 15.
• Élelmiszerhigiénia- és biztonság mikro- és kisvállalkozásoknak (vidéki helyszíneken):
o Debrecen, 2019. január 22.
o Kecskemét, 2019. január 23.
o Veszprém, 2019. január 24.
A budapesti rendezvények a Rubin Wellness & Conference Hotelben lesznek. Az „Élelmiszeripari konferencia” rendezvénysorozatról részletesebben a NAK portálján tájékozódhat. További információ: papa.eniko@nak.hu.