Erre az időjárásra számíthatunk a jövő héten

Hétfő

Délelőttig főleg délen várható még eső, majd északnyugat felől csökken a felhőzet, és egyre nagyobb területen süt ki a nap. Délután aztán a felhőátvonulásokból záporok, hózáporok alakulnak ki. Nagy területen lesz erős, olykor viharos az ÉNy-i szél. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd

Az eleinte napos időt követően északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és estétől már kisebb eső, záporeső is kialakulhat. Erős, nyugaton viharos marad az északnyugati szél. 4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerda

Reggel még rétegfelhős lesz az ég, majd napközben nyugat, délnyugat felől csökken a felhőzet, kiderül az ég. Fokozatosan mérséklődik az eleinte még élénk északnyugati szél is. 10-14 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtök

Reggelre sűrű ködfoltok képződnek, melyek a délelőtt folyamán feloszlanak. Ezt követően ragyogó napsütésre van kilátás. 12 fok körüli kora tavaszi idő valószínű.

Péntek

Erősen megnövekszik a felhőzet, de csak néhol fordul elő csapadék. Az északnyugati széllel hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe: délután 7-9 fok körül alakul a hőmérséklet.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink