Csúcsra jár hazánk első gasztronómiai portálja

Kiemelkedően sikeres évet zárt 2018-ban a mindmegette.hu, hazánk első gasztronómiai portálja! Magyarország legrégebbi, közel 20 éves receptoldala, 50 000 kipróbált recepttel rendelkező virtuális szakácskönyv és közösségi portál egyben, mely immár számos print márkakiterjesztéssel is rendelkezik.

A mindmegette.hu dinamikus és felhasználóbarát weboldal, mely interaktív gasztronómiai, életviteli és életvezetési élményt nyújt a stabil és folyamatosan bővülő látogatói bázisa számára, a havi közel 2 millió egyedi látogatónak.

2018– ÖSSZEFOGLALÓ

A mindmegette.hu minden korábbi csúcsot megdöntve zárta a 2018-as évet.A növekedés szinte egész évben, hónapról hónapra tapasztalható volt, az ünnepi időszakban pedig kiemelkedő eredményeket hozott: minden korábbi rekordját túlszárnyalta a gasztronómiai portál.A site folyamatosan növelni tudta egyedi látogatóinak számát, miközben jelentősen nőtt az oldalon eltöltött idő is.
A mindmegette.hu 2018-as sikeréhez az is hozzájárult, hogy a portál videós tartalmai tovább bővültek, a klasszikus receptvideók mellett új típusú, edukatív tartalmakkal is színesedett a paletta (konyhai praktikák, késtechnika, hentes tippek), elsőként a magyar online gasztronómiai piacon. Jelentős forgalomnövekedés köszönhető a közösségi platformokon való erősítésnek is.

A 2018 DECEMBERI, KARÁCSONYI IDŐSZAK ELEMZÉSE

A kiemelt ünnepi időszak a 2018-as karácsonyt megelőző decemberi hetek.
2018 december első két hetéhez képest napi átlagban 77%-kal többen látogatták az oldalt totál platformon a karácsonyt közvetlen megelőző időszakban, ezzel a mindmegette.hu látogatottsága nőtt a legnagyobb mértékben a vezető gasztronómiai portálok körében.
Minden platformon jelentősen nőtt az oldal látogatottsága: desktop felületen 58%-kal, míg mobil platformon 87%-kal többen keresték fel napi átlagban a mindmegette.hu oldalt az ünnepi készülődés közepette.
Oldalletöltés tekintetében is jelentős növekedést ért el ezen időszakban a mindmegette.hu. Az oldalletöltések száma 90%-kal több volt totál platformon, míg mobilon megduplázódott.
Összességében elmondható, hogy a látogatók a vizsgált időszakban a mindmegette.hu oldalon töltötték el napi átlagban a legtöbb időt a vezető gasztronómiai portálok közül, recepteket keresve. Az oldalon eltöltött idő is növekedett, 27 %-kal*.
Karácsony csúcsidőszakában pedig, szenteste napján (dec 24-én), a mindmegette.hu oldal volt a leglátogatottabb gasztronómiai portál mobil (363.033) és totál (440.963) platformon egyaránt. Ezen a napon egyedüli gasztronómiai portálként bekerült Magyarország TOP5 leglátogatottabb site-jai közé.
Az ünnepi receptek közül a kacsacomb receptek voltak a legkeresettebbek ezen a napon. Emellett, a MME 2018. decemberi tapasztalatai alapján, a magyarok kedvencea mézeskalács, a lencse voltak még, valamint a MME ünnepi válogatásai és karácsonyi menüsorai iránt volt kiemelkedően nagy az érdeklődés.
Ezúton is köszönjük olvasóink, látogatóink és partnereink bizalmát!

2018. december havi totál RU: 2.530.910**
2018. március-december havi átlag RU: 1.906.456**

*,**Forrás: DKT – Gemius 2018. március-december (15+ totál közönség), totál platform

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink