Kiegészült az erdészeti gépberuházások támogatási pályázata

2019. december 19. – A napokban kiegészült a VP5-8.6.1-17 Erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházások elnevezésű felhívás, a már működő benyújtási felület használatáról összeállított segédlettel.

2019. december 7-én a Széchenyi2020 oldalon megjelent tájékoztatás szerint a pályázathoz tartozó mellékletként megjelent az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv. A segédlet átdolgozásához az elmúlt két év portálon történt változásai, illetve a jogcím módosításai miatt volt szükség.

Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy közeleg a felhívás következő értékelési határnapja, amelynek dátuma 2019. december 31. A további szakasz zárások 2020. március 2-án, 2020. április 2-án, 2020. június 30-án és 2020. szeptember 30-án lesznek.

A támogatási kérelmet benyújtani tehát kizárólag elektronikus úton, (az ÁÚF-ben meghatározottak szerint) ügyfélkapun keresztül, az egyes mezőgazdasági és agrár-vidékfejlesztési támogatások igénybevétele esetén az elektronikus kérelembenyújtás alkalmazásáról szóló kormányrendeletben meghatározott elektronikus űrlapkitöltő szolgáltatás segítségével előállított elektronikus űrlapon lehet.

A benyújtási felület a Magyar Államkincstár tájékoztatása szerint működik.