Piacon a zenélő Túró Rudi

A Valentin napig kapható szívecskés Pöttyösök nem csak friss túrót és kedves üzeneteket tartalmaznak, de inspiráló zenei élményeket is rejtenek azoknak, akik dalban mondanák el: Mosolyogj! Legyen tánc! Fel a fejjel! vagy hogy Kettesben jobb – hívta fel a figyelmet Friesland Campina.

Év elején ismét szívecskék váltották fel az ikonikus pöttyöket, de a csomagoláson ezúttal egy Spotify appal beolvasható kódot is találunk, mely az üzenetet „megzenésítő” playlistre mutat. A slágergyanús megoldás az egész közép-kelet-európai régióban egyedülálló.

Vége a hétnek? Ideje méltóképp megünnepelni a legjobb barátnőddel és egy „Végre péntek” Túró Rudival, hadd szóljon hozzá a Péntek című dal az Animal Cannibalstől. De a hétfő is garantáltan vidámabban indul egy „Mosolygós hétfőt!” szívecskés finomsággal, amihez a Take That, a Bon Jovi és a Punnany Massif szolgáltatja a hangulathoz illő zenei élményt. A legkitartóbbakat egész biztosan a „Hónap dolgozója” üzenetes Túró Rudik várják majd a laptop mellett. A munka hőseit az ABBA emlékezteti majd, hogy „The Winner Takes It All”.

De mától bárkivel előfordulhat az is, hogy a telefonját keresve egy „Te vagy az igazi!” felirattal ellátott Pöttyösre bukkan a táskájában, amihez felcsendül a U2-tól a One vagy Tina Turnertől a The Best. Hát kell ennél szebb szerelmi vallomás?

2022. január 10. és február 14. között Magyarország legkedveltebb márkája, a Pöttyös immár kilencedik alkalommal jelentkezik hagyományteremtő szívecskés kampányával. Az akció lényege kilenc éve változatlan: mosolyt csalni a szeretteink arcára a Pöttyössel, hiszen ebben az időszakban kedves üzenetek kapnak helyet a csomagoláson, a piros pöttyöket pedig szívecskék váltják le Valentin napig. A feliratos finomságokkal kifejezhetjük érzéseinket, üzenhetünk szeretteinknek, szerelmünknek, családunknak, barátainknak vagy kollégáinknak.

De ahogyan megszokhattuk, a Pöttyös ezúttal is csavart egyet a dolgon, idén a csomagoláson lévő üzenettel együtt zenével is meglephetjük szeretteinket. A feliratokhoz válogatott dalok szövegükben, címükben és hangulatukban is átadják a megfogalmazott üzenetet, és megszólaltatják a vidám, optimista Pöttyös életérzést. A kódok a QR kódokhoz hasonlóan működnek, melyeket a Spotify appjával beolvasva közel negyven lejátszólistához férnek hozzá a limitált kiadású Pöttyös desszertek fogyasztói. A legismertebb magyar és nemzetközi előadók TOP200-as slágereiből összeállított tematikus playlisteken mindenki megtalálja kedvencét, hiszen ezeken a legújabb zenék mellett olyan ikonikus dalok is megtalálhatóak, amiket minden korosztály egyszerre tud dúdolni.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink